Başkan Alper Taban, Mesudiye Mahallesi sakinlerine bir müjde daha verdiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “Burada çok daha güzel ve büyük bir çalışma yapılacak. Hemen kıyısında durduğumuz Bedre Deresinin ıslahını yapacağız. Bu çalışma bölgeye prestij katan önemli bir çalışma olacak. Bunların da plan projelerinin ön hazırlığını yaptık. Bu çalışma da Mesudiye Mahallesi cazibesini arttıracak projelerden biri olacak. Kanal çalışmasını yaptığımızda herkesin memnun kalacağı bir proje ortaya çıkmış olacak.”

ALTYAPI ÇALIŞMALARI ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
“Eksiklerimizin de fazla olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın bize ilettiği altyapı olsun, üstyapı olsun eksiklerimizi tamamlamak için çalışıyoruz. Altyapıyla ilgili Büyükşehir Belediyemiz ihaleyi gerçekleştirdi. Önümüzdeki Şubat ayı gibi çalışma başlayacak özellikle içme suyu hatlarının yenilenmesiyle alakalı. Velhasıl 2019’u dolu dolu geçirdik, 2020’nin de daha dolu dolu geçmesi için ekibimizle çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bizlere her zaman destek oluyor. Vatandaşlarımız sürekli 153 hatlarımıza gerekli bildirimleri yapıyorlar. Bundan da çok müteşekkiriz. Temizlik konusunda da lütfen bizlere destek olmaya devam edin. İnegöl’ü en temiz şehir yapalım.”

DEPREM, ÜLKEMİZİN BİR GERÇEĞİ
“Elazığ’da bir deprem yaşadık. Bu bizim ülkemizin bir gerçeği. 41 vatandaşımızı kaybettik, yine yaralılarımız var. İnşallah bu gibi afetler bir daha hiç yaşanmasın. Rahmeti rahmana uğurladıklarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Beraberinde şehrimizde de bu bilincin arttırılması, yapıların da daha sağlıklı yapılara dönüştürülmesi için çalışmalarımız artarak devam edecek. Hem bilinci arttıracağız hem de beraberinde deprem riski taşıyan tüm yapıları dönüştürmek hedefimiz olacak.”

“KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZ”
“Kudüs ile ilgili bir gündem oluştu. Kudüs bizim geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de kırmızı çizgimizdir. Bu konu da çok konuşulabilir ama ümmet bu konuda hemfikirdir. Kırmızı çizgimiz olan hiçbir konuyu asla ve asla sorgulatmayız. Her zaman yanlarında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Editör: Süper Kanal TV