Belediye Başkanı Alper Taban, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek 2-5 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. İnegöl Tarım Fuarı’na davet etti.

Sanayisi, ekonomisi ve turizmiyle ön plana çıkan İnegöl’de, şehrimizin önemli değerlerinden biri olan tarımın vitrine çıkacağı İnegöl Tarım Fuarına sayılı günler kaldı. İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İnegöl Ziraat Odası ile muhtarlar ve tarımsal kalkınma kooperatiflerinin katkılarıyla 2-5 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hummalı bir hazırlık sürerken, TOBB’nin Uluslararası fuar takviminde yer alan İnegöl Tarım Fuarının çok sayıda misafire ev sahipliği yapması planlanıyor.

Bir yandan fuar hazırlıkları sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün Ankara’ya giderek Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi de fuara davet etti. Aynı zamanda AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi de olan Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Selahattin Külcü’nün de katıldığı ziyarette, Başkan Taban Bakan Pakdemirli’yi makamında ziyaret etti. İnegöl tarımına ilişkin istişarelerin de yapıldığı ziyarette, fuar davetiyesi Bakan Pakdemirli’ye takdim edildi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Alper Taban, Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye tablo da hediye ederken, Başkan Taban ziyarete ilişkin açıklamasında ise “Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanımız Selahattin Külcü ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’yi Tarım Fuarımıza davet ettik. Ayrıca şehrimiz ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, istek ve taleplerimizi paylaştık” dedi.