İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane yöneticilerini ve personelini ziyaret eden Başkan Alper Taban, sağlık çalışanlarıyla birlikte pasta kesti. Başkan Taban, sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını sürecinde ortaya koydukları mücadelenin kesinlikle görmezden gelinemeyecek bir durum olduğuna dikkat çekti.

Hastane Başhekimi Hayrettin Göçmen’i makamında ziyaret eden İnegöl Belediye Başkan Alper Taban ve Kaymakam Eren Arslan, ziyaretin ardından Devlet Hastanesi personeli ile bir araya gelerek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı ve birlikte pasta kesti. 

HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle İnegöl Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanları ile bir araya gelen Başkan Alper Taban, her zaman sizlerle beraberiz, sizlerin yanındayız diyerek yaptığı konuşmada; “14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik. Özellikle 2020 yılı içerisinde yaşadığımız Koronavirüs salgını sürecinde ortaya koyduğunuz mücadele kesinlikle görmezden gelinemeyecek bir durum. Bu süreçte ailenizden, eşinizden, çocuklarınızdan, yakınlarınızda uzak kaldınız. Yapmış olduğunuz bu fedakârlıkların her biri gerçekten takdire şayan. Sizlere bu gayret ve hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu sürecin inşallah en kısa zamanda bitmesini arzu ediyoruz. Sizlerin de çok yorulduğunuzun farkındayız ancak her zaman sizlerle beraberiz, sizlerin yanınızdayız. Sizde lütfen motivasyonunuzu her zaman en üst seviyede tutmaya çalışın. Başta başhekimimiz ve yönetim kadrosu olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gününüz güzel olsun. Rabbim öncelikle sizleri korusun, esirgesin. Sonrasında da tüm vatandaşlarımızı korusun. Bu süreçte hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız var. Onları da rahmet, minnet ve saygıyla anmadan geçmek istemiyorum. Hepsine Allah rahmet eylesin. Rabbim sizlere de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Tıp Bayramınız tekrar kutlu olsun” dedi.

Özellikle pandemi döneminde gösterdikleri fedakârlıktan dolayı tıp çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Eren Arslan ise personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Konuşmalar sonrası günün anısına hastane çalışanlarıyla birlikte ‘’14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu Olsun’’ yazılı pasta kesildi.