Hizmetleriyle İnegöl’ü ilmek ilmek işleyen İnegöl Belediyesi, yoğun çalışma temposuyla şehrin tertip ve düzenini sağlayan, İnegöl’ün modern kent kimliğine bürünmesi için özverili bir şekilde çalışan personelini de unutmadı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla belediye birimlerinde görevli personele yönelik Çanakkale gezileri başlatıldı.
Başkan Aktaş’ın her hafta farklı birimlerle gerçekleştirdiği personel buluşmaları sırasında çalışanlar arasında Çanakkale’ye gitmeyenlerin olduğu görüldü. Bunun üzerine çalışanların talebi, Başkan Aktaş’ın talimatıyla tüm birimlere yönelik belirlenen günlerde yapılacak organizasyonla Çanakkale gezileri düzenlenmesi kararlaştırıldı. Personelin moral ve motivasyonunu arttırarak yoğun iş temposundan uzaklaşıp sosyalleşmelerini de sağlayacak Çanakkale gezilerinin ilki geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.
110 PERSONELLE İLK TUR YAPILDI
İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 110 kişilik personel grubu, personel gezilerinin ilk kafilesini oluşturdu. 7 Mayıs Pazar günü gerçekleşen ilk turda temizlik işleri personeli; Kilit bahir, Namazgah Tabyaları, Seyit Onbaşı, Sargı Yeri Şehitliği, Alçıtepe, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Tabyası, 57. Alay Şehitliği, Bomba Sırtı, Türk Siperleri ve Conk Bayırını gezdi. Tarihi yerinde görerek rehber eşliğinde adeta o günleri yaşarmışçasına öğrenme fırsatı bulan İnegöl Belediyesi personeli, yapılan organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.
Personel gezilerinin diğer birimlerde de devam edeceği belirtilirken, önümüzdeki Pazar günü Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü personellerinin aynı kapsamda Çanakkale’yi gezecekleri ifade edildi.
Editör: Süper Kanal TV