Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’nun damadı, İnegölspor Basın Sözcüsü Dişhekimi Serdar Nalcı, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İnegöl’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. bu özel günde basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Nalcı, “Haberi halk ulaştırmak için canla başla çalışıyorsunuz” dedi.
Dün saat 10.00’da BY Salih’de düzenlenen kahvaltıya Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, Diş Hekimi Serdar Nalcı, Diş Hastanesi Basın Halkal İlişkiler Sorumlusu ve Diş Hekimi Hasan Güleryüz ile İnegöl’de görevli basın mensupları katıldı.
Kahvaltının ardından konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü ve Diş Hekimi Serdar Nalcı: “Bizi kırmayıp kahvaltı organizasyonumuza katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. Biraz erken davrandık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizleri bir araya topladık. Emekleriniz çok büyük. Zor şartlarda çalışıyorsunuz. Herkesin işi zor ama sizin 24 saat kesintisiz. Haberi halk ulaştırmak için canla başla çalışıyorsunuz. Zamanımız iletişim çağı. Televizyon, gazete, sosyal iletişim kaynakları. Herkes haberi alıyor ama önemli olan doğru haberi almak. Bunu da siz sağlıyorsunuz. Bundan dolayı sizi kutluyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tekrar kutluyorum. Çalışmalarınızın devamında başarılar diliyorum” dedi.