Alınan bilgilere göre olay Kemalpaşa mahallesi ocakbaşı sokak kümeevler meydana geldi. Ramazan Çakar Kurbanlık için 10 küçük baş hayvan satın aldı. Evinin hemen yanında hayvanlar için yer yapan Çakar, 5 kuzuyu sattı kalan diğer 5 kuzuya ise bakmaya devam etti. Sabaha karşı gelen sesler üzerine dışara çıkıp hayvanlara baktığında korkunç bir manzarayla karılaştı. İddia göre barakanın içerisinde bulunan 5 kuzudan 4'nü başı boş köpeklerin saldırısı sonucu telef edilirken bir kuzu ise yaralı olarak kurtarıldı. Konuyla ilgi açıklama yapan Ramazan Çakar şunları söyledi. Varımız yoğumuz bunlardı. 10 tane küçük baş hayvan alıp kurbanlık için satıp bir kaç kuruş para kazanmak istedik. Ancak başımıza böyle bir olay geldi. Sabah karşı gelen sesler üzerine hayvanları olduğu barakaya baktığımda bir kaç köpeğin çıktığını gördüm. Koşarak hemen hayvanlara baktım ama geldiğimde 4 kuzunun öldüğünü bir kuzunun ise yaralı olduğunu gördüm. Bize yazık belediyenin önlen almasını istiyoruz. Kar edip para kazacağımız işten malesef zar ettik. Şimdi benim bu zararımı kim karşılayacak bilemiyorum diye konuştu.

Öte yandan Yusuf Zengin isimli bir başka hayvan bakıcı ise yaklaşık 1 ay öncede aynı olayın kendi başına geldiğini belirterek, konuyu belediye bildirdik gelip bir kaç başı boş köpekleri toplayıp götürdükler. Ancak son günlerde bu köpeklerin sayılarında oldukça artış var buda bizleri çok tedirgin ediyor. Yetkililerin konuya kesin bir çözüm bulmalarını istiyoruz, komşumuz gariban biri bunun zararı yetkililer tarafından karşılanması lazım dedi.

Öte yandan konunun jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler incelemede bulundu. Mal sahibi Ramazan Çakar'ın belediyeden şikayetçi olduğu ve zararının karşılanaması istediğin öğrenildi.

Telef olan kuzular ile tavuklar incelemnin ardından barakadan alıp çukura gömüldü.