Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, SP İlçe eski Başkanı Ertan Sütçü, bazı siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İNEGÖL HALKINA EN İYİ HİZMET VERECEĞİZ

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Aytemur Gıda ve Şarküteri firması sahibi Fatih Aytemur, “Farkı bir konseptte manav ve şarküteri ağırlıklı sadece gıda üzerine Kozluca yolu üzerinde açmış olduğumuz bu işyerimizle İnegöl halkına en iyi hizmet vereceğiz. Bu sektörde 14 yıllık tecrübemiz var. Bizim amacımız insanlara taze sebze ve meyve sunmaktır. Şarküterinin bütün çeşitlerini koyarak insanlara en iyi hizmeti sunmaktır. Evlere de servisimiz var. Bu anlamda bizlere telefonla ulaşan değerli müşterilerimizin ayaklarına kadar hizmeti götürüyoruz. Açılış törenimize katılan herkese teşekkür ediyor, işyerimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise, “Yeni işyerimizin sahiplerine hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemiz bir dar boğazdan geçiyor. Şuanda Afrin´de resmen bir savaş yapıyoruz. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Orada mazlum halka eziyet edenlere fırsat vermesin. Çünkü o kardeşlerimizde bizim din kardeşlerimiz. Rabbim onlara da sağlıklı, huzurlu yaşamayı nasip etsin. Memleketimizin de huzurunu bozmasın. Yeni açılacak işyerinin sahiplerine Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” şeklinde konuştu.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle Aytemur Gıda ve Şarküteri hizmete açıldı.
Editör: Süper Kanal TV