Avrupa Hareketlilik Haftası, 16-22 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan etkinliklerle devam ediyor. Her yıl farklı bir teması olan ve bu yıl “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” başlığı altında gerçekleştirilen  Avrupa Hareketlilik Haftasının 3.gün etkinliğinde bugün Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Zipline, Slotcar ve Şişme oyun alanlarının bulunduğu bir eğlence program düzenlendi.

Yetişkinler ve çocuklar keyifler anlar yaşadı. Sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.Avrupa Hareketlilik Haftası, 16-22 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan etkinliklerle devam ediyor. Her yıl farklı bir teması olan ve bu yıl “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” başlığı altında gerçekleştirilen  Avrupa Hareketlilik Haftasının 3.gün etkinliğinde bugün Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Zipline, Slotcar ve Şişme oyun alanlarının bulunduğu bir eğlence program düzenlendi. 

Yetişkinler ve çocuklar keyifler anlar yaşadı. Sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.