Alınan bilgilere göre kaza avarlar kavşağında meydana geldi. Halil Özel idaresindeki 16 UY 202 plakalı özel otmobil ile Tolga Kuzu yönetimindeki 16 Y 1073 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonucu Halil kuzu, 2 yaşındaki Elis Kuzu, 6 yaşındaki Efehan Kuzu ve araç sürücüleri yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi..

YENİ YAPILDI VATANDAŞ ESKİNİ ARAR DURUMA DÜŞTÜ

Daha önce bulunan kavşakta meydana gelen ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar nedeniyle yetkililer tarafından yeniden yapılan ve uzun süre bitmesi için bekleyen vatandaşlar yeni yapılan kavşakla birlikte eski kavşağı arar durumda. Her gün bir çok kazanın meydana geldiği bölgede canlara mal olmadan gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen vatandaşlar artık yetkililerin seslerini duymalarını istedikleri belirterek insan canının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini ifade ettiler.

IŞIKLI SİSTEM GELECEK AMA NE ZAMAN!

Kavşağı yetkilerinde beğenmemesine rağmen ve özellik akşam saatlerinde karanlık olması nedeniyle yeniden ışıklı sisteme dönmeyi düşünen yetkililer aylar geçmesine rağmen hiç bir adım atmamaları tepkilere yol açıyor. 

Ayrıntılar geliyor

Editör: Süper Kanal TV