Yaklaşık iki ay önce başlatılan ve gençlerin Mekke ve Medine ile buluşması adı altında yürütülen anlamlı proje tamamlandı. Bu kapsamda 25 genç kutsal topraklara giderek umre yapma imkanına kavuştu.

Terminalde yolculuk öncesi konuşan Ateş karıncaları derneği onursal başkanı Fatih Bayram;"Başlatmış olduğumuz sosyal projeler kapsamında yine ateş karıncaları derneği olarak 25 kardeşimizi Mekeyi mükerremeye ve medinei münevvereye yollamak maksatıyla iki ay önce bir proje başlattık. Rabbim nasip etti esnaflarımızın yardımıyla birlikte genç kardeşlerimizi umreye yolcu ediyoruz. Cenabı Hak oralara gitmeyi, Peygamberimiz (s.a.v) ve sahebe kiram efendilerimizin gezdiği yerleri görmeyi hepimize nasip etsin. Rabbim kardeşlerimizin hepsine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.

Değerli dostlar bütün dünyada müslümanlar eziyet halındeyken manevi çalışmaları unutmamamız lazım. Bir taraftan mücahitler vatan ve millet için savaşırken dua hareketi ile birlikte bu kardeşlerimiz de  orada hocalar eşliğinde duaların en makbul olduğu o mukaddes topraklarda kahraman ordumuzun muzaffer gelmesi için, ümmeti muhammedin dertleri için dualar edeceklerdir inşallah. Son olarak ben bu anlamlı projede emeği geçenlere, genç kardeşlerimizin umresine sebep olarak yüzünü güldüren tüm inegöllü esnafımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV