Toprak, su, ışık ve hava yaşamın vazge­çilmezleridir. Özellikle hava olmadan sadece birkaç dakika yaşayabiliriz.  Soluduğumuz hava ne kadar kaliteli ise o kadar sağlıklı oluruz. Bunun yanında solunan havanın kalitesizliği solunum yolu rahatsızlıklarını da beraberinde getirir.  Astım, bronşit, alerji ve akciğer hastalıkları bunlardan bir kaçıdır.

İşte bunun tedavilerinde biride arı havası. Türkiye'de yeni yeni uygulanmaya başlayan bu yöntem  avrupa ülkelerinde yıllardır uygulanıyor. Peki arı havasının faydaları nelerdir. İşte bunu sizin için özel olarak araştırdı.
Ali Çetiner o bir arı yetiştirici. Çetiner kendisi için hobi olarak böyle bir sistem kurdu. Şimdilik bir tane olan ve kendisi için yaptığı uygulamayı süperkanaltv mikrofonlarına anlattı Bunu ilk olarak çinlilerin bulduğu belirten Ali Çetiner arı havasının astım, bronşit, alerji KOAH hastalıklarına iyi geldiğini belirtti.
Tabi bu uygulama öncesi kişinin bazı testlerden geçmesi gerektiğini vurgulayan çetiner sözlerine şöyle devam etti. Arıların bir diğer üretikleri propolis hakkında bilgiler veren Ali çetiner şuanda bazı üniversitelerin kanser hastalığı için bunun üzerinde çalışmalar yaptığı belirtti. Son olarak donan bal hakkında bilgiler veren çetiner asıl bal donuyorsa o gerçek baldır diyerek şunları söyledi.
Editör: Süper Kanal TV