Alınan bilgiye  göre olay Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı yeşil cami karşısında bulunan bir iş yerinde meydana geldi.

Gece saat 02.40 sularında Adnan Menderes Bulvarı üzerinde iddiaya göre  kontrolden çıkan otomobil işyerine büyük bir gürültüyle, daldı.  Kazaya karışan araç daha sonra hiçbirşey olmamış gibi hızla olay yerinden ayrılarak kayıplara karşıştı. Otomobil işyerine dalmasıyla ortalık savaş alanına döndü. İşyerinde bulunan bir çok malze sağa sola saçılarak kırıldı. Gürültüyle birlikte hemen üst katta oturan Sabihi İbrahim Köse aşağı inerek gördüğü manzara karşısında şaştı kaldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen ekipler olay yerinde incelemlerde buldu.

Konuyla ilgili bilgi veren İbrahim Köse olayın gece saatlerinde meydana geldiğini belirtek şunları söyledi. Gece evimizde yatarken aninden büyül bir gürültü sesiyle unandık. Hemen aşağı inerek neler olduğunu bakmaya çalıştım. Evimizinin altında bulunan işyerimize bir aracın girip gittiğini gördük. Çok şükür kimsenin yaralanmaması bizleri sevindirdi. Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelediğimizde  16 Z 2367 ve bordo renkli şahin marka araç olduğunu gördük. İşyerimizdeki zarar 40 Bin TL üzerinde diye konuştu



Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen aracın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör: Süper Kanal TV