Alibeyköy  mahallesinde oturan vatandaşlar isyan etti. Mahalleye yakın dereye atılan sanayi atıklarını ateşe verip gitmeleri vatandaşları çileden çıkardı. O anlarından biri mahalle sakinleri tarafından  saniye saniye çekildi.
Geçtiğimiz günlerde belediye başkan yardımcısı Adil Kansu dere kenarlarına atılan atıklar nedeniyle sert bir açıklama yapmıştı. Kansu dere kenarlarına atık bırakanların eve gittiklerinde vicdanları rahat mı? diyerek cezaların bundan sonra daha da ağırlaşacağının sinyallerini vermişti.

Ancak tüm uyarılara rağmen bilinçsiz vatandaşlar bitmek bilmiyor. Bir kaç kuruş için çevreyi kirletenlere bir tepkide Alibeyköyü mahallesi sakinlerinden geldi
Alibey mahallesi girişindeki derenin çevresine günlerdir atılan sanayi atıkları ve çöpler, daha sonra ateşe verilerek gidilmesi  mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Kendi arazilerinin tarımlara elverişli olduğunu belirten mahalle sakinleri bu tür olaylara karşınların yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyor. Yapılanın yanlış olduğunu belirten mahalle sakinleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler her gün deremize kamyon kamyon çöp, sanayi atıkları dökerek gidiyorlar. Bu yetmezmiş gibi birde ateşe vermeleri artık sabrımızı taşıyor. Yetkililerin bir an önce bunlara karşı önlem almaları istiyoruz. diye konuştular