Cumhuriyet mahallesinde bir evden çıkan dumanlar, Emniyet, İtfaiye ve 112’yi harekete geçirdi. Çilingir tarafından kapısı açılan evde korkulan olmadı.
Cumhuriyet mahallesi Ecenur Sokak numara 8 adresinde bulunan 3 katlı apartmanın 1. Katında ikamet eden Suriye uyruklu vatandaşın dairesinden dumanlar çıktığını gören komşuları durumu İtfaiye ve Emniyete bildirdiler.
SES GELMEYİNCE…
Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapıyı çaldılar ama içerden ses gelmeyince her ihtimale karşı İnegöl İtfaiye ve 112 Acil Servis ambulansını çağırdı. Duman yoğunluğunun daireden geldiğini gören ekipler, içeride birinin olduğunu düşünerek kapıyı açmak istediler fakat başarılı olamadılar.
ÇİLİNGİR AÇTI
Kısa süre içerisinde gelen Çilingir tarafından dairenin çelik olan kapısı açıldı. İçeriye giren ekipler yoğun duman altında kalan dairede, ikamet edenleri didik didik aradılar. Aramalar sonucunda evde kimsenin olmadığı ortaya çıktı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazı ev havalandırılarak dışarıya atılırken, daire de ikamet eden Suriye vatandaş haber verilmesi üzerine çalıştığı iş yerinden çıkıp evine geldi.

Editör: Süper Kanal TV