İnegöl´de hafta sonu farklı noktalarda meydana gelen üç ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı.

GİZLİ BUZLANMA KAZASI; 3 YARALI

İnegöl-Domaniç arası karayolu üzerinde meydana gelen kazada, özel otomobil ile minibüs çarpıştı, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Domaniç istikametinden İnegöl´e seyir halinde olan sürücü Şaban G. yönetimindeki 43 HV 808 plakalı minibüs Arapoturağı mevkiinde bayır aşağı inerken, zemindeki gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak, İnegöl´den Domaniç´e seyir halinde olan sürücü Şakir Ö. yönetimindeki 16 Y 4702 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda minibüste bulunan 35 yaşındaki İbrahim G. ve 34 yaşındaki Mehmet Ali Ş. ile özel otomobilde bulunan 53 yaşındaki Zakir T. yaralandı. Her iki aracın sürücüsü de kazayı yara almadan atlattı.

/resimler/2016-3/6/1954388128847.jpg

ALANYALI GAZETECİ İNEGÖL´DE KAZA YAPTI

Bursa-Ankara karayolu üzeri Kınık mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada, takla atan özel otomobilin sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl´den Ankara istikametine seyir halinde olan 67 yaşındaki Kemal B. yönetimindeki 07 XXX 79 plakalı özel otomobil, Kınık mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla attı. Kaza sonucu yaralanan Kemal B´ye ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Bozoğlu´nun Alanya´da gazetecilik yaptığını belirtildi.

YAŞLI KADIN KAZADA YARALANDI

İnegöl merkez Belediye binası önünde geri manevra yapan hafif ticari aracın çarptığı yaşlı kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Belediye kavşağından karşıdan karşıya geçmek isteyen 88 yaşındaki Nebibe Sümer´e, geri manevra yapmakta olan İrfan Demir yönetimindeki 16 KMS 15 plakalı hafif ticari araç çarptı. Yaşlı kadın çarpmanın etkisi ile yere düşerek yaralandı. Yaşlı kadına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Her üç kazada yaralanan 5 kişi, 112 Acil Servis Ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Editör: Süper Kanal TV