Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kısa bir süre önce İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü görevine başlayan Nejdet Güdül’ü makamında ziyaret etti.

İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammet Çolak’ın Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından, Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Dairesi Başkanlığı Enerji İzinleri Şube Müdürü Nejdet Güdül de İnegöl Orman İşletme Müdürlüğüne atanmıştı. 19 Temmuz 2016 tarihinde İnegöl’de göreve başlayan Nejdet Güdül, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da makamında ziyaret etmişti.

ORMANCILIK FAALİYETLERİ İSTİŞARE EDİLDİ
Başkan Aktaş,  Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül’e iade-i ziyarette bulundu. Orman İşletme Müdürlüğü’nün çalışma ve faaliyetlerine ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Aktaş Nejdet Güdül’e çiçek takdim etti.

Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün çok değerli Orman İşletme Müdürümüz Nejdet Güdül’e ziyarette bulunuyoruz AK Parti İlçe Başkanımız ve Başkan Yardımcımızla birlikte. Hem Müdürümüze hayırlı olsun demek hem de konularıyla alakalı genel anlamda istişare etmek, ilçemize yönelik yapılabilecek faaliyet ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunmak istedik. Müdürümüzün İnegöllü olması da bizim için ayrı bir sevinç kaynağı. Çünkü bu coğrafyayı, bu araziyi kendisi iyi biliyor. Mesleğinde de tecrübeleri olan biri. İnşallah kendisi için, İnegöl’ümüz için ve ailesi için hayırlı uğurlu olur” dedi.

İNEGÖL ORMANLAR AÇISINDAN ZENGİN BİR İLÇE
İnegöl’ün ormanlar açısından zengin bir ilçe olduğuna da vurgu yapan Aktaş, “İnegöl, Yenişehir ile birlikte bölge olarak düşünüldüğünde oldukça zengin bir ilçe. İnşallah müdürümüzün burada görev yaptığı sürecin daha verimli geçirilmesi, ormanın daha iyi değerlendirilmesi ve geliştirilmesi adına ekibiyle beraber yapacağı çalışmalarda biz de her zaman yanında olacağımızı, kurum olarak gerekli desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Kendisine ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte İnegöl’e yapacağımız hizmetlerde el birliği ile iş birliği ile İnegöl’ümüze daha iyi hizmetler yapacağımıza eminim” şeklinde konuştu.