Akşemsettin İlkokulu tarafından hem mübarek Ramazan ayı olması, hem de değerler eğitiminde bu ayın değeri olan yardımseverlik değeri olması sebebiyle sınıflarda yardım kampanyaları düzenlendi. Bu kapsamda 1-B sınıfı topladığı yardım kolilerini düzenlenen törenle Kızılay yetkililerine teslim ettiler.
Törende konuşan Sınıf Öğretmeni Gülcihan YILMAZ SARI öğrencilerin kendi harçlıklarından ayırarak topladıkları parayla bu yardım kolilerinin oluşturulduğunu, yardımlarının en güvenilir yol olan Kızılay aracılığı ile muhtaç olan kişilere ulaştırılmasını düşündüklerini, bu amaçla kendilerine destek veren öğrenci, veli ve Kızılay yetkililerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Okul Müdürü Ahmet DEMİR eğitimin en önemli boyutunun değer eğitimi olduğunu ve bu etkinliğinde çocuklarımıza yardımseverlik, cömertlik, paylaşma, merhamet, hizmet ve fedakarlık gibi üst düzey değerleri kazandırmak amacıyla yapıldığını söyledi. 


Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz ise öğrencilerden bu tür organizasyon taleplerinin gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini, çünkü bu hizmetlerin gelecekte onların eliyle yürütüleceği düşünüldüğünde geleceğe daha güvenle bakılabileceği ortaya çıkmaktadır, dediler.


Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz ve üyeler Burak Kılınç ve Erol Kepir tarafından  toplanan yardım kolilerini teslim aldılar ve bu yardım etkinliği karşılığında sınıfa bir Teşekkür Belgesi takdim ettiler.
 

Editör: Süper Kanal TV