İnegöl Belediyesi, şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Akhisar Mahallesinde tretuvar yapım çalışmaları 3 etap şeklinde planlanmıştı. Geride kalan sürede 2 etabı tamamlanan çalışmaların 3. Etabının uygulamaları başladı.

2 ETAP TAMAMLANDI
Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün Akhisar Mahallesinde Akhisar Caminin arka sokaklarından başlayıp Emir Sokak istikametinden Yeni Pazar alanına kadar olan bölgelerin tretuvar ve bordür uygulama çalışmalarını yerinde inceledi. Burada bir açıklama da yapan Dülger, “Daha mutlu bir İnegöl için çalışıyoruz. Güler yüzlerin olduğu, her haliyle yaşamaktan onur ve mutluluk duyduğumuz şehir için çalışıyoruz. İnegöl’e hizmet etmek için buradayız. Çözüm odaklı hizmet üretiyoruz. Tretuvar ve bordür çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Akhisar Mahallesi’nde Akhisar camisinin arka kısımlarından başlayıp, Emir Sokak istikametinden Yeni Pazar Alanına kadar olan bölgelerin yapımı 3 etap şeklinde planlanmıştır. 2. Etap çalışmaları bitti, 3. Etap çalışmaları ise sürüyor” dedi.

ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA HİZMET SÜRÜYOR
2. etapta 7500 metretül bordür ve 8000 m2 parke taşı döşendiğini hatırlatan Fevzi Dülger, “3. Etapta toplamda 17 sokakta 5500 metretül bordür ile 6000 m2 parke taşının döşenmesi devam ediyor. Çalışmanın toplam maliyeti 800 bin TL’dir. 3. Etapta tretuvar yapılacak sokak sayısı yaklaşık 20 sokak. Bununla birlikte bugün itibariyle tretuvar çalışması tamamlanan ilk iki etapta asfalt yama çalışmalarımız başladı. Toplamda 5000 ton asfalt kullanılarak çalışma tamamlanacaktır. Çalışmanın maliyeti 1 milyon TL’dir. Akhisar Mahallemizdeki vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını rahatlatacak ve güzelleştirecek sosyal donatı mekanları, otopark alanları, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları üretme çabamız devam etmektedir. Her mahallemizi önemsiyoruz. İnegöl’ümüz 116 mahallesiyle bir bütündür. Bu düşünceyle şehrimizin dört bir tarafında çalışmalarımız devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

Editör: Süper Kanal TV