Akhisar mahallesinde geçtiğimiz günlerde iki grup arasında çıkan kavga'da bir kişi yaralanmıştı. Olayın ardından grupların tekrar kavga etmesine karşı emniyet ekipleri akşam saatlerinde Atatürük Caddesi üzerinde çok sayıda ekiple sıkı denetim yapıyordu. ortalık yatışırken akşam saatlerinde iki kişi Cadde üzerinde Henüz Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahla vuruldu.

Edinilen bilgilere göre olay Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce iki grup arasında henüz bilinmeyen bir neden kavga çıktı. Çıkan kavgada bir kişi darp sonucu yaralanarak inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırılıp tedavi altına alınmıştı. Bu olayın ardından emniyet ekipleri söz konusu cadde üzerinde akşam saatlerinde sıkı bir uygulama yaparak tarafların bir daha kavga etmesini önlemeye çalıştı. 

İKİ KİŞİYİ VURDULAR KAÇTILAR

Olaylar tam yatışırken akşam saatlerinde iddiaya göre kavga eden iki grup tekrar karşı karşıya geldi. Çıkan kavga'da henüz kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerin silahlarında çıkan kurşunlar sonucu Lütfü Halitoğlu ve Vahid Recepov yaralandı.Olayı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar geldikleri araçla kaçarak kayıplara karıştılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayında polis ve ambulans sevk edildi. olay yerine Gelen ambulanslarla her iki yaralı inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Vahid Recepov ilk müdahalenin ardından hemen ameliyatta alındı. Diğer yaralının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için geniş çarplı araştırma başlattı. 
Editör: Süper Kanal TV