Tedavi için hastaneye giderken, kulağındaki işitme cihazını kaybettiği için duyma sorunu yaşayan Ali’ye hayırsever biri tarafından işitme cihazı alındı.

Akhisar Mahallesi 206. sokakta ikamet eden Ramiz ve Nergiz çiftinin 1,5 yıl önce dünyaya gelen çocukları Ali İsa Ramizoğlu´nun duyma sorunu yaşadığını fark eden aile, çocuklarını doktora götürdüklerinde işletme sorunu olduğunu öğrendiler. Doktorun kontrolleri sonucunda küçük Ali´nin kulaklarına işletme cihazı takılmasına karar verildi.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba Ramiz Ramizoğlu, zor şartlarla çocuğuna işitme cihazı aldı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kontrolleri süren Ali, bu cihazla konuşanları duymaya başladı. 15 gün önce annesi Nergiz Ramizoğlu tarafından kontroller için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Anne, Bursa´da otobüsten indikten sonra çocuğun kulaklarındaki işitme cihazlarından birisinin olmadığını fark etti. Geldikleri otobüsün peşinden koşan anne otobüse yetişemedi. Bunun üzerine İnegöl´deki firmayı arayan Ali´nin annesi bindiği otobüse ulaştı. Ancak araç içerisinde yapılan aramada cihaz bulunamadı.

Yapılan haberler sonrası Ali'nin yardımına  bir hayırsever yetişti ve küçük Ali'nin işitme cihazını aldı.