Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan özel bir firma tarafından bulunan ve İnegöl Belediyesiyle ortaklaşa proje yürütülerek bulunan doğal termal suyuyla yeni bir oylat ortaya çıkarılacak. Bölgede akan suyun boşuna gitmemesi için bölüm bölüm havuzlar yapılmaya başladı. Doğal termal suyunu duyanlar ise buraya akın ediyor. Gelen vatantaşlar hem doğanın tadını çıkarıyor hemde açık havada suya girerek keyifli dakikalar yaşıyorlar. Soğuk havaya rağmen suyun sıcak olması nedeniyle suya girenler üşümüyorlar. 

Havuz keyfi yapan gençler suyun çok güzel olduğunu belirterek hem doğal bir kaynak suyu hemde cilde iyi geliyor. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyoruz.. Kısıtlama olduğu için fazla kimse gelmiyor hafta sonraları ama hafta içi daha çok kişi geliyor. Hem burada doğan tadını çıkarıyorlar hemde yüzmek isteyenler bedavadan açık havada havuz keyfi yapıyorlar.

Kurşunlu Mahallesinde ikamet eden İpek Sağlam ise şunları söyledi. Normalde kurşunlu mahallesimiz gelişmi bir yer çileğiyle isminden söz ettiyor. Sıcak su bizim için çok iyi oldu değerlendiriliyor şuanda. Bu pandemi sürecinden vakit geçiriyoruz burada çok iyi oldu bizim için. Herkes duymaya başladı daha fazla ilgi görüyor bizim mahallemiz için güzel birşey ismi duyuluyor. Hava şuanda çok soğuk ama su sıcak güzel banada çok iyi geldi. Cildimizede iyi geliyor kükürtlü su olduğu için. İlleryen dönemlerde daha da güzel olacak geliştirilmeye çalışılıyor Turistlik açıdan da.