Edinilen bilgilere göre olay letafet sokakta meydana geldi. Bir çok suçtan dolayı araması olan E.L isminli şahsın bir evde gizlendiği ihbarı olan asayiş ekipleri söz konusu adrese gitti. Sivil ekipleri karşısında gören E.L'nin yakınları şahsı vermemek için ortalığı birbirine kattılar. 


Şahsın yakınları polislere saldırmaya başladı bu sırada araması bulunan şahıs kargaşada yaralanarak kaçmayı başardı. Olay ardından bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler görev başındaki polislere saldırıda bulunduğu iddia edilen O.B.,Y.I., Ş.l., F.E., E.E., K.E., S.E. ve S.E.gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan 8 kişi inegöl emniyettinde alınan ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliye sevk edildi.


ARANAN ŞAHIS TUTUKLANDI DİĞERLERİ SERBEST KALDI!

Araması olan şahsı almaya giden emniyet ekiplerine saldırıda bulunduğu iddia edilen ve olay esnasında kaçan daha sonra yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alınan E.L ile birlilte 8 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 8 kişiden araması bulunan E.L tutuklandı. Diğer şahıslardan 2'si adli kontrol şartıyla 5 kişi savcılık sorgulamaların ardından serbest kaldı. 

Olayla iglili soruşturma ise sürdürüyor
Editör: Süper Kanal TV