Ayşegül Altundağ 35 yaşında Alanyurt Yeni malle millet caddesinde ikamet ediyor. 7 yıl önce yaptığı doğum sonrası aldığı haberle dünyası başına yıkıldı. Yapılan tetikler neticesinde Altundağ yumuşak doku kanserine yakalandı tespi edildi. Bunun üzerine talihsiz kadın 8 kez ameliyat olurken son ameliyattında ise kısmi felç geçirdi. Ailesiyle birlikte yaşanan 2 çocuk annesi hem devlet hastanelerinde hemde özel hastanelerde tedavi gördü. Ancak tedavisin devam etmesi için artık maddi imkansızlıktan dolayı ne yapacağı şaşırmış durumda.

8 KEZ AMELİYAT OLDU!

7 yıldır mücadele eden Ayşegül Altundağ şimdi hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli bekliyor. Altundağ yaptığı konuşmasında şunları söyledi. Hastalığım dördüncü evrede şuanda tüm vücudumu sarmış durumda. 2012 yılında gebelik halindeyken bu hastalığa yakalandım. Daha sonra bizde uludağ üniversitesine girerek doktolar görüştük ve tedavi olmaya başladım. Burada ilk ameliyatımı oldum ve daha sonra bir yıl kemoterapi aldım. Bu tedavinin ardından hastalığım 1,5 yıl süre durdu. Ancak geçen bu zaman zarfı sonrası hastalığı tekrar başladı. 2014 yılından bu yana tam 8 kez ameliyat oldum. Yaşadığım süreç kolay bir süreç değil her hangi bir sağlık güvencem yok  bazı tedavilerimi üniversitede bazılarında özel hastanelerde gördüm. Ancak artık maddi açıdan dayanacak her hangi bir gücüm kalmadı.

ÇOCUKLARIM İÇİN YAŞAMAK İSTİYORUM!

Ayşegül Altundağ konuşmasını şöyle sürdürdü. Hastalığım çok ciddi bir boyutta olmak istediği bir tedavi var burada Antalyada özel bir hastanede bulunuyor. Bunun tedavisi için yaptığımız görüşmelerde maliyetinin 40 bin TL'nin üzerinde olduğunu öğrendik. Bunun için her hangi bir gücüm yok. Devlet kanser hastalarının ücretsiz tedavi olacağını söyledi. Ancak yaptığımız görüşmede bu tür tedavilerin ücretini sağlık bakanlığı karşıladığını öğrendik. Burada hayırseverlere sesleniyorum lütfen bana yardım edin. Ya bana maddi destekte bulunsular yada bir hayırsever tedavi masraflarımı karşılasın. Bu konuyla ilgili inegöl kaymakamlığına yardım kampanyası için başvurda bulunduk. Kaymakamlık başvurumu kabul etti. Herkesten Allah rızası için destek beliyoruz. İki çocuk annesi Altundağ son olara çocuklarım için yaşamak istiyorum dedi.

Editör: Süper Kanal TV