25 Yaşındaki modifiye tutkunu İnegöllü genç Muhammed Ertem, “2019 Şubat ayında aldım aracı. Yaklaşık 3 yıldır hayalimdi. Aracı ilk aldığım gün itibari ile başladım bu işe. Jantlarım yaklaşık 3 aydır evde yatıyordu. Jantlarımı ilk tasarıma soktum ve kısa travers denen işlemi yaptık araca, motorunu yükselttik. Aşağı sürtüp araca zarar vermesin diye. Coil uygulaması yaptık araca. Arkasına flaş uygulaması yapıp, jantları dışarı attırdık. Aracı Ankara’ya götürüp üstüne sunroof açtırdık. İşçiliği profesyonel. Far siz uygulaması yaptık. stoplarını değiştirip el tasarımı krom stop taktık içine. Mor stop, içi komple dizayn edildi. El yapımı herşey. Aracın camlarını komple değiştirip, renkli cama çevirdik. Arka camlarında kelebek iptali vardı. Onları yaptık aracın. Yani tek tek komple uğraştık araçla”
  Tasarımını güzelleştirmek için farklı ekipmanları aracına yerleştirdiğini belirten Ertem, “Araca güzel bir tasarım yapmam gerektiğini düşündüm. Bayağı uğraşlar sonucu araca BMV aynasını taktık. BMV vites topuzunu taktık. Türkiye’de 6 tane bulunan spor direksiyonunu kullandık. Araca son olarak BMV koltuklarını döşedik;e34 recaro.Aracın komple iç tasarımını yaptık. Teyp tesisatını kullandık. Aracı gelebileceği en iyi seviyeye getirdik. Alırken de zaten yüksek model tercih ettik ki herhangi bir kesiği, kusuru kalmasın diye” dedi.
  Muhammet Ertem, yapılan ince işçilik ve ekipman maliyetlerinin toplam 60 bin TL’yi bulduğunu ifade etti. Ertem sözlerini şu ifadelerle tamamladı:  “Gözüm gibi baktığım aracımın satışını gerçekleştirdim. Yaklaşık dediğim gibi 60 bin TL masraf yapmıştık. Bir çok ekipman yerleştirdik. Satarken çok zorlandım. Çünkü çok emek ediyorsunuz ve sonrasında satışını gerçekleştirmek çok zor geliyor. İstanbul’dan bir galerici ağabeyimiz aradı ve araca talip olduğunu ifade etti. Konuştuk anlaştık. Sonrasında da aracımızı 120 bin TL karşılığında aracımızı sattık”

Editör: Süper Kanal TV