Feci kaza da ölen 4 gençten üçü İnegöl´ün Gündüzlü mahallesinde, biri ise İnegöl merkezde toprağa verildi.
Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece saat 04.51´de Bursa´nın İnegöl ilçesinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Bursa´dan İnegöl´e seyir halinde olan 26 yaşındaki Caner Çakmak yönetimindeki 16 ZS 432 plakalı özel otomobil, Akhisar mahallesi girişi mevkiinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan otomobilde sürücü Caner Çakmak ve otomobilde bulunan 26 yaşındaki Gökay Uslu, 24 yaşındaki Ahmet Akbaş ve 24 yaşındaki Bedriye Demirtok hayatını yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 26 yaşındaki Hatice Kızman ağır yaralanarak, devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza da ölen 4 gencin cenazesi kesin ölümleri nedeniyle gönderildikleri Bursa Adli Tıp Kurumundan bu sabah çıkarılarak ailelere teslim edildi.
3 CENAZE BİRARADA
Kazada vefat eden sürücü Caner Çakmak ve 26 yaşındaki Gökay Uslu ile 24 yaşındaki Ahmet Akbaş´ın cenazesi ikamet ettikleri İnegöl´ün Gündüzlü mahallesinde bu gün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildiler.
GENÇ KIZ İSE..
Kazada ölen Bedriye Demirtok´un cenazesi ise ikamet ettiği İnegöl´ün Cerrah mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü mahalle mezarlığında defnedildi.
YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
Otomobilden ek sağ kurtulan Hatice Kızman´ın devlet hastanesi yoğun bakımında tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Editör: Süper Kanal TV