Esnaf Odalarının Genel Kurulları devam ediyor. Son olarak Kahveciler ve Büfeciler Odasının seçimleri yapıldı. 28 yıldır odanın başkanlığını yürüten Salih Pakoğlu’na rakip çıkmazken; Pakoğlu 8’nci kez üyelerin güvenoyuyla başkanlığa seçildi.

TEK LİSTE

Esnaf Sarayındaki çok amaçlı salonda yapılan genel kurul saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

 

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, denetim ve faaliyet raporları okunup ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra seçime gidildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Salih Pakoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
SALİH PAKOĞLU

YENİ YÖNETİM

Pakoğlu başkanlığındaki yeni yönetim; Vehbi Ünlüsoy, M. Gürsel Demirci, Fevzi Erçiftçi, Mustafa Yaşar Yeni, Mehmet Yılmaz ve Ahmet Bozkaya’dan, denetleme kurulu ise Yener Yıldırım, Ulaş Yentek ile İbrahim Türker’den oluştu.

ESNAFIMIZ KALİTELİ

Genel kurula katılan Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı konuşmasında;

“İnegöl’ümüzde Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan insanlarımız var. İnegöl bir huzur ve esenlik şehri. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Bizim esnafımız kaliteli insanlardan oluşuyor. İnegöl’ün böylede bir özelliğinin olduğunu ifade etmek istiyorum. Geçmişte ki ahilik kültürünü bugünde görebiliyoruz.”

“Esnaf sadece pazarlama yapan değil sosyal anlamdaki hizmetlerini de yerine getiren durumda olduğunu gayet net görebiliyorum. Bu şehrin bir belediye başkanı olarak bunu söylüyorum. Bu konuda ki hassasiyetlerinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.