Ziyarette hain darbe girişimi sırasında Ankara’da yaşadıklarını anlatan Gazi Selahattin Yaşar, Erzurumlu gençlerin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz’da bizlerin elinde silah yoktu ama onların vardı. Bizler şehit ve gazi olarak onları mağlup ettik”
Yaşar, “Bizi ziyarete gelen bu kardeşlerimizden Allah razı olsun. Erzurum denilince akan sular durur. Milletine ve devletine ne kadar bağlı bir millet olduğunu biliyoruz. Bende aslen Ankaralıyım. Ama İnegöl’de hepimiz İnegöllüyüz. İlçemiz her ilden göç alıyor. Güzellik havuzu gibi bir ilçemiz var. Allah ilçemize, devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Saltuk Celil Bayrak ise, “15 Temmuz hain darbe girişimi malumunuz. Özellikle İstanbul ve Ankara’da insanlarımız sokağa çıkarak ellerinde bayraklarla bir zafer kazandı. 15 Temmuz ruhunu her zaman üzerimizde bulundurmamız gerekiyor. Çünkü o ruhla başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

15 Temmuz Gazisi Selahattin Yaşar’ı sadece bir defa değil artık sürekli ziyaret edeceklerini belirten Bayrak, “Bursa’da 15 Temmuz Gazisi 2 ağabeyimiz var. Bu gazilerimizden biri Mustafakemalpaşa’da biri ise ilçemizde. Ağabeylerimize sürekli destek vermeliyiz. Devletimiz sağolsun zaten her ihtiyaçlarını karşılıyor ve onlara çeşitli haklar veriyor. Bizlerde onları yalnız bırakmayacağız. Bugün de hem gazimizi ziyaret edelim hem de o geceyi birinci ağızdan dinleyelim istedik. Bize hanesinin kapısını açtığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Editör: Süper Kanal TV