Yarışmaya 20 öğrenci ile katılan okulda kazanılan 12 madalya büyük sevinç yarattı. Öğrencilerin yoğun bir çalışma maratonu ardından girdikleri yarışmada kazandıkları başarı okul yönetiminin de yüzünü güldürdü.

Yıl içerisinde oluşturulan Matematik Olimpiyatları Kulübü’nde çalışmalar sürdüren öğrenciler, profesyonel bir ortamda yarışmaya hazırlanma fırsatı buldular.

Yarışmada madalya almaya hak kazanan öğrencilerimiz:

Muhammed Akaslan(Altın), Batuhan Mert Zoba(Gümüş), Eslem Çakırgöz(Bronz), Mustafa Güray(Bronz), Alper Tuncay(bronz), Emin Akkoca(Gümüş), Okay Işıkdoğdu(Bronz), Onurhan Talha Erdoğan(Gümüş), Sena Gürel(Bronz), Eren Demir(Bronz), İpek Akçalı(Bronz).

Ödül töreni sırasında açıklamalarda bulunan Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol BAŞTÜRK şunları aktardı; “Bugün burada kazanılan 12 madalya ile akademik anlamdaki başarımızı bir kez daha ispat etmiş olduk. Yıl içerisinde yapılan Bilgi Yarışmasında elde ettiğimiz 1.lik sonrası bugün de yine bir akademik yarışmada başarı elde etmiş bulunuyoruz. Bunlar bizim için yeterli mi? Tabi ki hayır. Biz tüm yarışmalarda en iyisini, daha iyisini hedefliyoruz. Açıldığımız ilk günden beri amacımız öğrencilerimizin farklı ve başarılı olmalarıdır. Bu eğitim-öğretim yılında katıldığımız tüm yarışmalarda madalya ya da madalyalar kazandık. Yapılan tüm yarışmalara katılmaya çalıştık, çünkü biz okul olarak kendimize güveniyoruz. Biz kurum olarak biliyoruz ki kazanmak bizim için bir gelenek haline geldi. Biz kurum olarak biliyoruz ki çalışanın, hedef belirleyenin, doğru ilerleyenin önünde kimse duramaz. Kosova Eğitim Kurumları, zirvede yer almaya, kazanmaya, mutlu çocukların okulu olmaya devam edecektir” dedi.
Editör: Süper Kanal TV