İHH İnegöl Acil Yardım Arama Kurtarma ekipleri 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan 112 acil sağlık hizmetleri  haftası nedeniyle İnegöl 2 No’lu acil sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret etti. Noktada bulunan görevlilerle bir süre  sohbet eden ekip daha sonra 112 acil sağlık hizmetleri haftası nedeniyle pasta ikramında bulundu.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan İHH İnegöl Acil Yardım Arama Kurtarma ekip sorumlusu Yavuz Bayram şunları söyledi. Acil  sağlık hizmetleri haftası nedeniyle inegöl'de bulunan 2 numaralı acil hizmetleri istasyonunu ziyaret ediyoruz.  Kendileriyle istişareler ve güzel köprüler kurmak için ve kendilerine bir farkındalık olsun diye ziyaret  gerçekleştirdik.

İnşallah sadece sahada değilde böyle özel günlerde haftalarda ortak faaliyetlere imza atarız. 112 acil  çağrı merkezleri aramalarda gereksiz yere meşgul ediliyor. Arkadaşımdan ayrıldım, kedim hasta, canım sıkkın, şeklinde gelen çağrılar oluyor. Özellik inegöl bağlamında bunlara dikkat edilmesini rica ediyoruz. Yine engelliler haftası nedeniyle burada bir engellimiz var. Olay yerine giden acil ambulanslarımızın özellik karayollarında hem olay yerine giderken hemde dönüşünde kendilerine engel çıkarılmamasını yolların biran önce açılmasını gerekli zaman içerisinde olay yerine gitmelerini sağlamak hepimizin görevi olduğunu unutmayalım lütfen. Bu kapsamda kendilerine özel bir pasta yaptırdık. 112 acil servis çağrı merkezinin olduğu ve inşallah bundan sonra birlikte daha güzel şeylere imza atmayı temenni ediyorum diye konuştu.   

Editör: Süper Kanal TV