İnegöl Kent Konseyi Öncülüğünde Güzel Bir Sosyal Proje başlatıldı. proje kapsamında yaklaşık 100 öğrenciye bot, mont, eldiven, atkı ve bere hediye edildi.
Proje ile ilgili açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Haydar CERRAH söyle dedi: "İnegöl Kent Konseyi-IHMED ve 1999 Bursa İHL mezunları (ESMA 99 ) işbirliği ile İnegöl Öğrencileri için özel bir proje yaptık. Önceki yıllarda, yardımlarını Bursa daki okullara yapan 1999 İHL Mezunları sorumlusu Kadir Türkyılmaz ile görüşmelerimiz sonrası, bu yılkı yardımların İnegöl de olmasına karar verdik. İnegöl de ticaret yapan Kadir Bey e projenin maddi yönünü organize ettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca İHMED başkanı Ahmet Taştan a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah yardım yapan iş adamlarının sayısın artırsın, “dedi.

Kadir Türkyılmaz: " Sınıf arkadaşlarımız ile yıllardır Bursa da yaptığımız yardım organizasyonunu Kent Konseyi başkanı Haydar CERRAH Abimizin ricasıyla bu yıl İnegöl deki çocuklarımıza vermeye karar verdik. Bu güzel organizasyonda Maddi-Manevi Emeği geçen tüm sınıf arkadaşlarımıza ve paydaşlara teşekkür ediyorum. “dedi.

Ahmet Tastan:" Yardım Organizasyonu için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Toki ve Akhisar bölgesinde öğrencilerimizin daha ihtiyaç sahibi olduğunu düşündük ve öyle karar verdik. İnşallah önümüzdeki yıl bu yardım artarak devam eder." Dedi
Bu yıl ki Yardımların tamamı TOKİ ve Akhisar bolgesindeki okul öğrencilerine yapıldı. Akhisar İlkokulu 25,  İnegöl organize sanayi bölgesi ortaokulu 25, Toki mehmet Akif Ersoy ortaokulu 25, Toki Necip Fazıl Kısakürek Anadolu imam hatip lisesi 25 öğrenci olmak üzere toplam yüz öğrenciye Bot, mont, eldiven, atkı ve bere hediye olarak verildi.