Bursa’nın her alanda örnek olduğunu söyleyen Başkan Altepe, Yenişehir’deki süt ürünleri tesisinin bayramdan sonra açılacağının ve Çiçeközü’ne bir spor sahası kazandırılacağının müjdesini de verdi.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirdiği iftar programları kapsamında bu kez Yenişehir’de vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Bursa’nın her alanda örnek olduğunu söyleyen Başkan Altepe, Yenişehir’deki süt ürünleri tesisinin bayramdan sonra açılacağının ve Çiçeközü’ne bir spor sahası kazandırılacağının müjdesini de verdi.

Ramazan ayında ilçelerde iftar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez Yenişehir Çiçeközü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yenişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftarda, meşalelerle karşılanan Başkan Altepe, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, “11 ayın sultanı, herkesin bir sofra etrafında buluşup güzellikleri yaşadığı, Ramazan ayının bereketi her yeri sardı. Çiçeközü Mahallesi’nde bir araya geldik, orucumuzu açtık. İşte bu güzellikler bizim dinimizde ve kültürümüzde var. Ecdadımızla gurur duyuyoruz, yüzyıllarca dünyada bu güzel kültürün bayraktarlığını yaptı. Değerlerimize sahip çıkıyoruz” dedi.





“Bursa, her alanda örnek”
Bursa olarak, güçlü ve büyüyen şehirlerle birlikte, güçlü bir Türkiye’nin oluşturulacağını belirten Başkan Altepe, “Bu gurur ve bilinçle çalışmaya devam edeceğiz. Bursa, artık her alanda örnek. Yenişehir’in merkezinden kırsalına kadar tümüyle gelişmesi ve kalkınması için her alanda destekliyoruz. Çiftçinin daha güzel üretim yapması, ürünlerini daha iyi pazarlayabilmesi ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayramdan sonra süt ürünleri tesisini açıyoruz, 2 trilyondan fazla destek yaptık ve orada güzel bir tesis oluşturduk” şeklinde konuştu.

“Gençlerimiz için spor sahasını yapacağız”
Kaliteli üretimin daha da artması hedefiyle hizmetlerin aralıksız sürdüğüne dikkati çeken Başkan Altepe, Bursalıların ihtiyaçlarını bildiklerini söyleyerek, “Yapacak çok işimiz var, onun için buradayız. Çiçeközü’nün de beklentileri var, onları da aldık. Yolun yapılmasından altyapıya kadar ihtiyaç duyulan eksikleri tamamlayacağız. Gençlerin ihtiyacı olan spor sahasını da inşallah yapacağız. Yenişehir canlansın, tarımda, ticarette, turizmde ve sanayide ne gerekiyorsa güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım” diye konuştu. 
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’e katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. İlçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Altepe, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet etti.
Editör: Süper Kanal TV