UEDAŞ, Bursa'yı bir kez daha elektriksiz bıraktı!

Sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden ötürü Bursalıların tepkisini çekenUEDAŞYıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi sakinlerini mağdur etmeyi sürdürüyor

22 Eylül'de 23.35 sıralarında başlayan ve saatlerce süren elektrik kesintisi bölge sakinlerini mağdur ederken, arızanın sebebiyle ilgili olarak UEDAŞ'ı arayan vatandaşlarakesinti nedeni ve elektriklerin ne zaman geleceğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaması tepkileri artırmıştı.

Yüksek elektrik faturalarını hatırlatan Bursalılar, buna karşın aldıkları hizmetin kalitesiz olduğunu kaydederek UEDAŞ'ın kesintilerin önüne bir türlü geçememesini eleştirmiş, bir an önce elektrik hatlarının 2016 Türkiye'sine ve Bursa'ya yakışır hale getirilerek yenilenmesini istemişti.

Ancak ihmaller zincirine bir halka da dün eklendi! Elektrik kesintileri dün de vatandaşları isyan ettirdi... Önce gündüz saat 10.00'dan sonra saatlerce elektriksiz kalan Bursalılar, saat 17.00'den sonra da yine kesinti şoku yaşadı ve saatlerce elektriksiz kaldı!

UEDAŞ'IN KESİNTİLERİ TÜM İLÇELERİ ETKİLİYOR!

UEDAŞ'ın kesintilerinden Bursa'nın neredeyse tüm ilçeleri dertli. Son olarak Gemlikliler kesintilerden olumsuz etkilenirken, Nilüfer ilçesindeki Balat mahallesinde dört buçuk saat süren kesinti de sosyal medyada büyük tepki çekmişti...

Editör: Süper Kanal TV