Gazeteci yazar İbrahim Kiras, trollerin saldırısına maruz kaldı. Karar gazetesindeki köşesinde "Bütün bunların anlamı hiçbir şekilde “Saadet’in oyları CHP’ye verilmiş sayılacak” anlamına gelmiyor" şeklinde ifadeler kullanan Kiras, trol saldırısından dert yandı.

Kiras'ın o paylaşımları:

Bu yazıya gösterilen yoğunlukta ve şiddette tepkiyi daha önce bir tek Ergenekon kumpaslarını yazdığımda Fetullahçılardan almıştım.

Dün geceden beri trol fabrikalarında bütün izinler iptal edilmiş anlaşılan... Tam kadro ve ful mesai saldırıyorlar. Hayırdır?

Dün gece attığım bir tweet her zamanki gibi üç beş RT, beş on like almış ama altına binlerce mention yazılmış! Çok profesyonelce değil mi?
Sözkonusu tweeti silince onca emek boşa gitmiş oldu ama zaten maaşlarını düzenli alıyorlar, sigortaları yatıyor. Çok da vicdan yapmıyorum!
Düzeltiyorum: Yazıya tepki gösterenler yalnızca paralı troller değil. Profesyonellerin yanında öfkeli fanatikler de var. Bu ikincilerin samimiyetine inanıyorum. Ama bu öfke çok anlamsız. Saadet’in oyunun CHP’ye gitmesi veya gitmemesi iktidar-muhalefet denkleminde neyi değiştirir?

Yanılmaz olduğumu iddia edecek değilim, siyasi analizlerimin daima isabetli çıktığını da söyleyemem. Ama insanları yanıltmak, yalan söylemek benim gibi bir adama en son isnat edilebilecek bir suçlama. Bilen biliyor, ben de kendimi biliyorum. Bu çamur benim paçama yapışmaz.

Editör: Süper Kanal TV