Olay Doğubayazıt ilçe merkezindeki Abdulrezzak Aladağ Caddesi’nde yürüyen hamile Çiğdem Güngör ile 5 yaşındaki kızı Zehra’ya, iddiaya göre Harun Gültekin’in yönetimindeki 21 SB 107 plakalı minibüs çarptı. Anne ve kızı  olay yerindeyaşamını yitirirken, sürücü Harun Gültekin minibüsü olay yerinde bırakarak kaçtı. Olaydan sonra polis, kimliğini belirlediği Harun Gültekin’i her yerde ararken, ilçede tekstil dükkanı bulunan baba Şakir Güngör de ailesine çarparak öldürdükten sonra kaçan Gültekin’in fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp ve altına da, ’Katil aranıyor. Harun Gültekin. Doğubayazıt’ta hamile kadın ve 5 yaşındaki kızını öldüren Uzunyazı (Neçço) köyünden Harun Gültekin’i gören veya nerede olduğunu bilen herkes 155 polisi arasın. Allah rızası için paylaşın’ diye yazdı.

FİRARİ ŞÜPHELİ CEVAP YAZDI

Baba Şakir Güngör’ün bu paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılırken, olaydan 25 gün sonra Harun Gültekin de aynı yöntemle sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden konuyla ilgili paylaşım yaptı. Gültekin paylaşımında ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Hiçbir şeyden kaçmadım. Başıma gelen her belaya göğüs gerdim. Hakkımdaki olay çok farklı anlatıldı. Ama bana inanan bilir beni, inanmayan da keyfi bilir. İt çakal puslu havayı görünce kendini kurt zanneder oldu. Onlara da eyvallah. sadece o kadının ve çocuğun ailesi rahatlasın diye içeri gireceğim. Hakkınızı helal edin. Bir gün yine görüşeceğiz."

Paylaşımı yapan Gültekin yaklaşık 30 dakika sonra hesabını kapattı.

Kazadan sonra Doğubayazıtlı kadınlar da kazanın olduğu yere giderek karanfil bırakmış ve şüpheninin yakalanmasını istemişti.

Editör: Süper Kanal TV