12.25 : BBC muhabiri Riam Dalati, bu sabah Burseya Dağı'na sekiz tank ve 12 zırhlı aracın sevk edildiğini bildiriyor. Türk ordusu tepeye bir kule inşa etmeye başladı. Kule bittiğinde yaklaşık sekiz kilometre çapındaki alan kuş bakışı görülebilecek. Dalati'nin paylaştığı bilgiden dakikalar sonra haber ajansları Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçen zırhlı araçların fotoğraflarını servis etti.
11.40 : İhlas Haber Ajansı: Dün el değiştiren Burseya Dağı'na gece saatlerinde sızmaya çalışan teröristler yakalandı.

10.55 : Anadolu Ajansı: Kilis'in karşısındaki Darmık Dağı çevresinde belirlenen terör hedeflerine Fırtına obüsleriyle zaman zaman atış gerçekleştiriliyor. Dumanların yükseldiği bölgede patlayan topların sesleri sınır hattındaki bazı köylerden duyuluyor. Türk savaş uçakları da sınırda uçuş yapıyor.

10.25 : TSK: Zeytin Dalı harekâtında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 597 oldu. Açıklamaya göre, 25 savaş uçağı gece boyunca 44 YPG hedefini bombaladı ve bir gecede 40 terörist öldürüldü.


09.40 : Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki sınır karakoluna Suriye tarafından YPG'li teröristler taciz ateşi açtı. Derbesiye bölgesindeki teröristlere anında karşılık verildi, tank ve obüslerin karşı saldırısında iki YPG'li öldürüldü.

07.45 : Türk jetleri gece boyunca çok sayıda hava harekâtı düzenledi. Bombardımana tutulan yerler Afrin çevresi, Minniğ havalimanı, Kefrcene, Tel Rıfat ve Meryemin.

07.30 : Atak helikopterleri, gece saatlerinde Afrin çevresindeki YPG'li mevzilerini vurdu.

07.15 : Uluslararası haber ajansları Reuters ve AP de, Burseya Dağı'na dikilen Türk bayrağının fotoğraflarını dünyaya geçti.

07.10 : Türk ordusu tarafından YPG'li teröristlerden dün alınan Burseya Dağı'ndan yeni görüntüler ortaya çıktı. Onlarca Türk özel kuvvetler askerinin dikkat çektiği görüntüde, sıcak çatışma anları yer alıyor. Video kaydının finalinde ise canlı yakalanan YPG'liler var.


07.00 : Afrin'e Zeytin Dalı harekâtının 10. gününde tüm gelişmeleri an be an canlı blogla aktarıyor olacağız.
Editör: Süper Kanal TV