Sivillerin üstüne işgal ordunla gecenin bir yarısı uçak ve helikopterlerinle indirme yap… Şehitlerimizi katleden katillerini sakla… Bir taraftan Filistinli kardeşlerimize zulmünü sistematik olarak devam ettir, diğer taraftan da Mescid-i Aksa’mızı yıkmaya ve bölmeye matuf planlarını adım adım hayata geçir… Bunların hepsi İsrail’in sütü bozukluğunun gereği…

Peki ya biz!?.. Bunca olup bitenlere rağmen maalesef kapalı kapılar ardında İsrail ile barışmak için gizli görüşmeler, pazarlıklar yapılıyor. Her sene ticaret rekorları kırılıyor…  Mavi Marmara katilleri için mahkemenin çıkarttığı “kırmızı bülten”i sümen altı ettiği iddia edilen bürokrat Dışişleri Bakanlığı ile ödüllendiriliyor. Bunlar da yetmiyor! Son İsrail faciamız daha da düşündürücü: Müslüman kardeşlerimizin üstüne bomba yağdıracak katil İsrailli pilotların eğitim uçuşları yapacağı İsrail uçaklarına hava alanlarımızda yakıt ikmali yapılıyor.

İsrail’in zulmüne ikmal olunamaz!

Allah muhafaza; yarın yakıt ikmali yaptığımız bu savaş eğitim uçaklarında daha eğitimli, daha donanımlı olarak eğitilen İsrailli pilotların bombalarıyla Müslüman kardeşlerimiz şehit edildiğinde bu ülke yine kınama mesajları yayınlamayacak mı? Bu milletin evlatlarına düşecek görev İsrail Büyükelçiliği önünde gösteri yapmak olmayacak mı? Neden milletten ayrı, neden milletten gayrı işler yapıyorsunuz! İsrail’in zulmüne ikmal olunamaz! İsrail’in zulmüne bu milleti, bu devleti ortak etmeyin!

Tarih: 26 Eylül 2015…  Yer: Dalaman Havalimanı…

İsrail Hava Kuvvetleri için üretilen İtalyan Alenia şirketinin tasarımı olan M-346 tipi askeri jet eğitim uçağı pistte… Dalaman’da yakıt ikmali yaptıktan sonra İsrail’e gidecek olan bu uçaklarda, Filistin’de Müslümanların üstüne bomba yağdıracak katil pilotlar eğitilecek… Mavi Marmara’da İsrail ordusu tarafından katledilen insanlarımızın katillerini mahkeme önüne dahi çıkartamamışken, Siyonist katillere verilen bu “lojistik” desteğin akla, mantığa ve  vicdana sığan bir tarafı var mı?

DALAMAN’DA YAKIT İKMALİ YAPIP İSRAİL’E UÇUYOR

İsrail uçağı Dalaman Havalimanı’na indikten sonra yetkililer tarafından önce evrakları kontrol edildi. Dalaman Havalimanı sivil olarak bilinse de, meydan aynı zamanda askeri amaçlı da kullanılıyor. İtalya’dan direkt uçacak menzile sahip olmayan M-346’lar, Akdeniz üzerinden uçarken Dalaman’da yakıt ikmali gerçekleştiriyor. Ardından da İsrail’e uçuyor. İleri jet eğitiminde kullanılan TA-4’leri emekli eden İsrail, yerine İtalyan Alenia şirketinin tasarımı olan M-346 uçaklarını kullanıyor. Bu uçak İsrail Hava Kuvvetleri için imal ediliyor. İsrail Hava Kuvvetleri toplam 30 adet M-346 uçağı için İtalya ile 1 milyar dolara el sıkışmıştı.