Salıvermez'i miting alanında görenler etrafını sararak birlikte fotoğraf çektirmek için çaba harcadı. Burak Salıvermez, sosyal medyada ve bazı yayın organlarında haklarında çıkarılan haberlerle annesinin perişan olduğunu, bu kesimler ile ilgili yakında dava açacağını söyledi.

ADLİ TIP KURUMU'NDAN AÇIKLAMA

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da hatıra fotoğrafı çektirenler arasındaydı

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'ın çağrısı ile yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı mitingte  Salıvermez, ilçedeki siyasi parti başkanları, CHP'li Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç'ın yayımladığı ortak deklarasyon okunurken platformda kaldı.

Kaymakam Doğan'ın "FETÖ'nün algı operasyonu yaparak katledildiğini öne sürdüğü Burak kardeşimiz de aramızda" diye anons ederek mikrofona davet ettiği Avcılar'da oturan muhasebeci Burak Salıvermez de konuştu. Konuşması sırasında sela okunması nedeniyle sözleri tam anlaşılamayınca bir süre sonra ikinci kez mikrofona çağrılan Salıvermez, 2 yıl önce vatani göreviniŞanlıurfa'nın Siverek İlçesinde yaptığını hatırlatırken, "Asker anne ve babalarımız var. Çıkarılan asılsız haberleri düşünün.

Çok şükür; ben ölmedim yaşıyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum" dedi.