MARTED Yönetim kurulu Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Bursa’da huzur ve güvenin sağlanmasında kısa sürede büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Ak, devam eden operasyonların dosta güven, düşmana korku verdiğini belirterek medyadan destek beklediklerini ifade etti. Son dönemde özellikle uyuşturucuyla mücadelede çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini  dile getiren Ak, “Gençlerimizin korunmasında başta ailelere ve sonra medyaya büyük iş düşüyor” dedi.

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan MARTED Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin ise “Türkiye'nin ikinci büyük yerel medya kenti olan Bursa’da radyo frekanslarımızın gücü ile kentimizin sorunlarının çözümüne ilişkin hususlarda daima kamu ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bursa’da yaşanan olumsuzluklar sadece kentimizi değil aynı zamanda yurt genelinde yaşayan her yurttaşımızı derinden etkiliyor.  Bursa’nın daha güvenli ve yaşanabilir bir kent olması için güvenlik birimlerimizin ve devletimizin yanındayız. Bursa’nın güvenliği için artık her bir frekansımız 155 diyor ve size bu nostaljik radyoyu takdim ediyoruz  ” dedi.

Sohbet esnasında inegölün sorunlarının da gündeme gelmesini sağlayan Süper kanal yönetim kurulu başkanı fikret bayram’da özellikle görev yapan polis sayısı ve çevik kuvvet personeli talebini dile getirdi. İnegöl’de son yapılan büyük çaplı güven operasyonunun kamuoyunda memnuniyetle karşılandığını belirten bayram. inegölde bulunan 1 televizyon 4 radyo sahibi olarak polisimize her türlü desteğe hazırız dedi.
Editör: Süper Kanal TV