Alanya'ya bağlı Kestel Mahallesi'nde bir eğlence merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Taner Eker ile bir başka eğlence merkezinde aynı işi yapan Murat Y. arasında gece bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Sabah otomobiliyle Taner Eker ve arkadaşı Ahmet Kaçer, Kargıcak Mahallesi'ndeki Murat Y.'nin evine gitti.

Burada başlayan tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine tabancayla ateş etmeye başladı. Olayın ardından arkadaşıyla otomobile binen Taner Eker, uzaklaşmaya çalışırken başına aldığı kurşunla yaşamını yitirdi. Eker'in kullandığı otomobil ise kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metrelik uçuruma yöneldi. Bir kayaya çarparak takla atan otomobil yaklaşık 5 metrede durdu.

VİNÇLE ÇIKARILDI
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Murat Y.'yi evinde gözaltına alırken, vinç yardımıyla çıkarılan otomobilden Eker'in yaralı arkadaşı jandarma tarafından kurtarıldı. Taner Eker'in cansız bedeni Alanya Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla morga, arkadaşı Ahmet Kaçer de aynı araca alınarak Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ahmet Kaçer'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Murat Y.'nin Mahmutlar Jandarma Karakolu'ndaki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.