BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları sırasında açılan 1.5 metre genişliğindeki kanala yan yatarak düşen araçta sıkışan sürücü 25 yaşındaki Emrah Demirci ile yanındaki arkadaşı, 24 yaşındaki Batuhan Figengil itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
Kaza, Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Ali Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nde bugün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Emrah Demirci yönetimindeki 01 AH 823 plakalı otomobili ile giderken yol genişletme çalışmaları sırasında kalan toprak ve mıcır atıklarının da etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil sürüklenip takla atarak yolun sağında 1.5 metre derinliğinde ve genişliğindeki kanala uçarak yan girdi. Büyük hasar gören araçta sürücü Emrah Demirci ve yanında bulunan arkadaşı Batuhan Figengil sıkıştılar. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri Demirci ve Figengil'ı sıkıştıkları yerden çıkardıb Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları kazanın çalışma yapılan bölgede bırakılan mıcır ve topraklar nedeniyle meydana geldiğini savundu. Polis ekipleri kanal etrafında önlem alırken kanala düşen araç çekici yardımıyla çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Süper Kanal TV