Beşiktaş'ta, eşi doğum sırasında felç kalan Seyfi E., iddialara göre, bundan sorumlu tuttuğu iki günlük bebeğini 15 metre yükseklikten Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna attı. Beton zemine çakılan bebek olay yerinde ölürken baba sinir krizi geçirdi.

Olay, Balmumcu Palangalar Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk babası Seyfi E.'nin eşi, Hülya E., iki gün önce Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yaptı. Hülya E., doğum sırasında felç geçirince, Seyfi E. (40) bunalıma girdi. Ortaköy'de berberlik yaptığı öğrenilen Seyfi E., bugün taburcu olan eşini ve bebeğini eve götürdü. Seyfi E., eşi uyuduğu sırada, yanındaki iki günlük kızını alarak arabası ile Palangalar Caddesi üzerine geldi. Eşinin felç geçirmesinden yeni doğan bebeğini sorumlu tutan baba, bebeği yaklaşık 15 metreden Boğaziçi Köprüsü Beşiktaş bağlantı yoluna attı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bebeği yol üzerinde gören vatandaşların ihbar vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada, baba Seyfi E., köprü üzerinde sinir krizi geçirdi. Kendinden geçerek bayılan baba ambulansa alınarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yoldan geçerken olayı görerek duran bir kişi, "Ben Anadolu Yakası'ndan geliyordum. Tanıyorum onu. Beşiktaş'ta berber dükkanı var. Geldik sorduk. Dediler ki 'çocuğunu yola atmış'" dedi.
Bebeği yolda görerek sağlık ekiplerine haber veren Ferda Altaylar ise "Köprüyü geçtim. Beşiktaş'a doğru gelirken yolda bir bebek gördük. Oyuncak bebek zannettim. İleriden döndüm geri geldim. Yerde kanlar vardı baktık ki gerçek bebek. Burada bir bebek olduğuna ihtimal vermedik ama gerçek insan işte. Yukarıda baygınlık geçiren bir adam varmış ama kim bilmiyorum" diye konuştu.
Bebeğin cesedi ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Editör: Süper Kanal TV