üyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez Seyhan İlçesi'nin Seyhan Nehri kıyısında bulunan ve kaçak olduğu belirlenen Mehmet Nugay'ı ait balıkçı lokantasını yıkmaya geldi. Ekipleri gören işletmeci Mehmet Nugay'ın oğlu Ramazan Nugay pompalı tüfekle, yeğeni Cengiz Nugay ise 2 döner bıçağını alıp çatıya çıktı.

ZABITA POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Direniş karşısında yıkımı yapamayan zabıta ekipleri, polisten yardım istedi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çelik yeleklerini giyip, uzun namlulu silahlarla çatıdaki eylemcilere nişan alan polisler, uzun süre aşağıya inmeleri için ikna etmeye çalıştı.

"BELEDİYE BAŞKANI BANA KARIŞMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ"

İşyerine 250 bin TL harcadığını söyleyen Mehmet Nugay, Büyükşehir Belediye BaşkanıMHP'li Hüseyin Sözlü'yü suçlayarak, "Bana karışmayacağını söylemişti. Bugüne kadar ses çıkarmadı, şimdi yıkmak istiyor" diye tepki gösterdi.

OLAY YERİNE GELEN VATANDAŞ POLİSE SALDIRDI, ÇATIDAKİ ŞAHIS DA POMPALIYLA ATEŞ AÇTI, ÇATIŞMA ÇIKTI

İşyerinin çatısındaki Ramazan Nugay ile Cengiz Nugay'ı ikna çabaları sürerken, olay yerine gelen bir vatandaş, polise saldırdı. Kimliği saptanamayan genç etkisiz hale getirilirken, bu sırada çatıdaki Ramazan Nugay pompalı tüfekle ateş açtı. Polisler de karşılık verince çatışma çıktı.

KORKU VE PANİK

5 dakika süren çatışma çevrede korku ve paniğe neden olurken, Ramazan Nugay ve Cengiz Nugay teslim oldu. Çatıdan inen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Mehmet Nugay, zabıta ekiplerinden balıkçı lokantasını boşaltmak için süre istedi. Mehmet Nugay'a süre veren zabıta ekipleri ve polis olay yerinden ayrıldı.


Editör: Süper Kanal TV