Öldürdüğü asker arkadaşının cenazesinde aşık olduğu kız kardeşiyle evlenen ve 10 yıl sonra vicdanına yenik düşerek cinayeti itiraf eden katil zanlısı hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. 35 yaşındaki Hacı Aydın'ın daha önceden hırsızlık ve adam yaralama suçlarından çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu ve yakın bir tarihte hapisten çıktığı öğrenilirken, eşi Suphiye Aydın'a da şiddet göstermesinden dolayı terk edildiği bildirildi.

ABİSİNİ ENİŞTESİNİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ 10 YIL SONRA ÖĞRENEN KIZILASLAN: "ÇOK İYİ ARKADAŞLARDI"

Merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde ikamet eden Suphiye Aydın'ın ablası Saadet Kızılaslan, olayı öğrenince çok şaşırdığını belirtti. Katil zanlısı Hacı Aydın'ın, kız kardeşi Suphiye Aydın'ı dövüp eziyet ettiğini söyleyen Saadet Kızılaslan, "Kız kardeşimle evlendikten sonra bir yıl Ankara'da kaldılar. Sonra benim yanıma kalmaya geldiler. Onlara evimi verdim, alt katta bulunan evimi verdim. Hacı Aydın, çok kötü bir insandı. Çalışmıyordu ona ben bakıyordum, hiç bir iş yapmazdı. Ankara'da adam bıçaklamıştı, geçtiğimiz aylarda hapse girip çıktı. Ben hala Hacı Aydın'ın katil olabileceğine inanamıyorum. Çok iyi arkadaşlardı nasıl böyle bir şey yapabilir" diye konuştu.

"KELLEYİ KOLTUK ALTINA ALDIM, ECELİM GELMİŞ OLABİLİR"

Suphiye Aydın'ın ablası Saadet Kızılaslan, Hac Aydın'ın kendilerini sürekli rahatsız ettiğini belirtti.

Kızılaslan, "Geçen hafta 16 yaşındaki kardeşim Kerem'e cep telefonundan mesaj göndermiş, mesajında, "Ben Muhittin'in kimin öldürdüğünü biliyorum. Ya ben, ya Erkan ya da sen öldürdün. Katili yakınınızda arayın. Kelleyi koltuk altına aldım. Ecelim gelmiş olabilir' diye yazmış, kız kardeşim Suphiye, Hacı'dan boşanma kararı almıştı. Yakın bir zamanda ayrılacaklardı" dedi.

"HER GECE KANLI RÜYALAR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYORDU"

Elazığ'da, birlikte askerlik yaptığı arkadaşı Muhittin Kızılaslan'ı İstanbul'da 27 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra katıldığı cenaze töreninde gördüğü kız kardeşine aşık olup evlenen ve vicdan azabına dayanamayarak cinayetten 10 yıl sonra suçunu itiraf ederek teslim olan 35 yaşındaki Hacı Aydın'ın eşi Suphiye Aydın, 15 gün önce eşinin uyguladığı şiddet nedeniyle Muş'a gitti.

Muş'un Altınova Mahallesi'nde oturan Suphiye Aydın, eşiyle geçimsizlik yaşadıklarını ve tartışmalar yüzünden kendisini dövdüğünü belirterek, "Sürekli kanlı rüyalar gördüğünü söylüyordu. Kardeşimin katili olduğunu öğrenince şok oldum. Aramızdaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle, 15 gün önce evi terk ederek çocuğumla birlikte babamın evine geldim. Tartışmalarımızda, 'kardeşinizin kanını yerde bıraktınız' diye söyleniyordu. Geceleri çok geç geliyor ve kumar oynuyordu. Ayrıca yanınca çok sayıda cüzdan da getiriyordu. Öğrendiğime göre hırsızlıktan sabıkası da varmış. Çok kötü bir insandı, ondan her şey beklenir" dedi.

ÖLDÜRDÜĞÜ ARKADAŞININ KARDEŞİNE MESAJ GÖNDERMİŞ

Merkez Osmangazi İlçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi'nde oturan Suphiye Aydın'ın ablası Saadet Kızılaslan da, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, Hacı Aydın'ın kız kardeşini dövüp eziyet ettiğini söyledi. Kızılaslan, "Kız kardeşimle evlendikten sonra bir yıl Ankara'da kaldılar. Sonra benim yanıma geldiler. Onlara evimi verdim, ben baktım. Ancak, Hacı çok kötü bir insandı. Geçtiğimiz aylarda adam yaralamaktan hapse girip çıktı. Geçen hafta 16 yaşındaki kardeşim Kerem'e mesaj atmış, mesajında, 'Ben Muhittin'in kimin öldürdüğünü biliyorum. Ya ben, ya Erkan ya da sen öldürdün' diye yazmış" dedi.

Hacı Aydın'ın kız kardeşini sokak ortasında dövmesi üzerine evinden çıkardığını kaydeden Saadet Kızılaslan, "Kız kardeşim boşanma kararı almıştı ve çocuğunu alarak ailemizin yanına gitti. Ancak kardeşimin katili olabileceğine hala inanamıyoruz" diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV