-GEBZE-ORHANGAZİ-BURSA Otoyol İnşaat Yapım Çalışmaları Nedeniyle Bursa-Yalova Yolunda Bazı Kesimlerde Trafik Servis Yolundan Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü'nce, İnegöl-Bozöyük Ayrımı Domaniç Yolunda Sanat Yapıları Ve Üst Yapı Çalışmaları Yapdığından Oylat Ayrımına Kadar 6750m.'LİK Kesiminde Trafik Servis Yolundan Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü Tarafından Bursa Uludağ Yolu Güzergahında Yapılmakta Olan Yol Genişletme Çalışmaları Nedeniyle Trafik Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Demirtaş Kavşağı Küçükbalıklı Mahallesi İle İsmetiye Mahallesi Arasında İsmetiye Caddesinde Buski Genel Müdürlüğü'nün Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltması Uygulanmaktadır. (20.07.2015-31.12.2015)

-OSMANGAZİ İlçesi İnkaya Mahallesi İnkaya Köyü Çıkışından Yiğitali Köyü Girişine Kadar Ve Jandarma Karakolu Onkoloji Hastanesi Yolu Üzerinde Bursagaz Alt Yapı Çalışması Nedeniyle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.(12.10.2015-09.11.2015)

-YILDIRIM İlçesi 7.Mercan Sokağın Bir Kesimi Bursa İmam Hatip Lisesi İnşaat Çalışması Nedeniyle Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatılacaktır. (31.08.2015 Tarihinden İtibaren 700 Gün)

Sürücülerimizin Kent İçi Hız Limitlerine Uymaları Ve Kontrollü Seyir Etmeleri, Çalışma Yapılan Güzergahlarda Dikkatli Ve Duyarlı Olunması, Trafik İşaret Ve İşaretçilerine Uymaları, Bilgi Levhaları İle Gösterilmiş Alternatif Güzergahları Tercih Etmeleri Gerekmektedir.

Editör: Süper Kanal TV