Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"05 Nisan 2017 Çarşamba günü (Bugün), ilimiz Osmangazi İlçesi Atatürk Stadyumunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde;

5 Nisan Çarşamba günü saat: 10.00' dan itibaren, Merinos Kavşağından Stadyum Kavşağı arası iniş ve çıkışı ile Stadyum Kavşağından, Beşikçiler arası Çekirge gidiş istikametleri araç trafiğine kapatılacak olup, T1 (İpekböceği) hattıda etkinlik bitene kadar çalışmayacaktır.

Çekirge Caddesinden Stadyum Kavşağına geliş kısmı, (Beşikçiler ile Stadyum Kavşağı arası) geliş istikametine göre trafiğe kapalı olacak bu istikametten gelişler Hamzabey (Çelikpalas Otel) kavşağından Muradiye istikametine verilecektir.

Altıparmak- Çekirge istikametine araçlar, Stadyum Kavşağından geliş şeridine aktarılarak Beşikçiler Kavşağına kadar bu şeridi kullanacaktır.

Gençosman Kavşağı - Fevziçakmak Caddesi- 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı- Altıparmak Çıkış - Cemalnadir Caddesi - Atatürk Caddesi - İnönü Caddesi ve Ankara Yolu güzergâhlarında, geçişler esnasında kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

Bu durumlarda vatandaşlarımızın görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılarına riayet etmesi gerekmektedir.

ALTARNATİF GÜZERGAHLAR

Sürücüler etkinlik süresince, İstanbul yolu, İzmir yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanabileceklerdir.

Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için özellikle trafiğe çıkacak olan sürücülerin toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerekmektedir."

Öte yandan Bursa'da bugün saat 12.00-19.00 saatleri arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi sebebiyle metro seferleri ücretsiz olacak.

Editör: Süper Kanal TV