-GEBZE-ORHANGAZİ-BURSA Otoyol İnşaat Yapım Çalışmaları Nedeniyle Bursa-Yalova Yolunda Bazı Kesimlerde Trafik Servis Yolundan Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü'nce, İnegöl-Bozöyük Ayrımı Domaniç Yolunda Sanat Yapıları Ve Üst Yapı Çalışmaları Yapdığından Oylat Ayrımına Kadar 6750m.'LİK Kesiminde Trafik Servis Yolundan Sağlanmaktadır.

-KARAYOLLARI 14. Bölge Müdürlüğü Tarafından Bursa Uludağ Yolu Güzergahında Yapılmakta Olan Yol Genişletme Çalışmaları Nedeniyle Trafik Kontrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-YILDIRIM İlçesi 7.Mercan Sokağın Bir Kesimi Bursa İmam Hatip Lisesi İnşaat Çalışması Nedeniyle Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatılacaktır.                                 

-OSMANGAZİ İlçesi Ebuishak Mahallesi Haşimişcan Caddesi Ve Ali Ferruh Yücel Caddesi Üzerinde Bursagaz A.Ş.'NİN Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanacaktır.

-BELEDİYEMİZCE Yapılan,  Ekli Listede Belirtilen  Bat-Çık, Tüp Geçit Ve Üst Geçitlerde Elektrik Bakım Ve Tamirat Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Uygulanmaktadır.

-OSMANGAZİ İlçesi Doburca Mahallesi Doburca Köyü Yolu 3. Nilüfer Caddesi Üzerinde Buski Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan  Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Trafik Akışı Kntrollü Olarak Sağlanmaktadır.

-NİLÜFER İlçesi Alaaddinbey Mahallesi Alaaddin Bey Caddesi Üzerinde Buski Genel Müdürlüğü'nce Yapılan Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Alaaddinbey Caddesi Trafik Akışına Kapatılmıştır. İzmir Yoluna Çıkışlar Taşlıpare Sokaktan Sağlanmaktadır.

-NİLÜFER İlçesi Gölyazı Mahallesi Bursa Yolu, Cumhuriyet Caddesi Ve Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı Üzerinde Kanalizasyon Ve Yağmursuyu Çalışması Nedeni İle Şerit Daraltma Ve Alternatif Güzergahlardan Sağlanacaktır.                     

Sürücülerimizin Kent İçi Hız Limitlerine Uymaları Ve Kontrollü Seyir Etmeleri, Çalışma Yapılan Güzergahlarda Dikkatli Ve Duyarlı Olunması, Trafik İşaret Ve İşaretçilerine Uymaları, Bilgi Levhaları İle Gösterilmiş Alternatif Güzergahları Tercih Etmeleri Gerekmektedir.

Editör: Süper Kanal TV