Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler mahallesinde son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına bir yenisi eklendi.


Güneş caddesinde bulunan bir sitede gözüne kestirdiği eve giren hırsız ev sahibinin eve dönmesi üzerine panikleyerek ikinci kattaki evin balkonundan aşağı atladı.

Balkondan atlayan hırsız alt katın balkonuna da çarparak zemine çakılıp yaralandı. Site sakinlerinin olay yerine geldiği sırada hırsıza gözcülük yaptığı tahmin edilen bir kişi yaralı hırsızı arabaya bindirerek hastaneye götürmeyi teklif etti.

Buna müsade etmeyen site sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı hırsız ambulansla hastaneye götürülürken gözcülük yaptığı tahmin edilen kişi de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay sonrası çevre sakinleri artan hırsızlık olaylarından duydukları endişelerini dile getirirken olay yeri inceleme ekipleri de hırsızın girdiği evde ve çevrede incelemelerde bulundu.

EV HIRSIZLAR TARAFINDAN GÖZLENMİŞ OLABİLİR

Hırsızdan habersiz evlerine dönen ev sahipleri kapının içeriden sürgülenmiş olduğunu farkettiler. Balkondan atlayan hırsızla evin içinde karşı karşıya gelmedikleri için şanslı olduklarını dile getiren ev sahipleri "Evden yalnızca yarım saatliğine çıktık, döndüğümüzde böyle bir olayla karşılaştık" dediler. Bu durum evin hırsızlar tarafından gözlem altında tutulduğu iddiasını kuvvetlendirdi. 3 hafta önce yan blokta bulunan bir dairede meydana gelen  hırsızlık olayında yüksek maddi değerde eşya çalınıp aynı blokta bir dairenin de kilitlerinin zorlandığı belirtildi.

 

 

Kaynak: BURSADA BUGÜN

Editör: Süper Kanal TV