35 yaşındaki Serdar Öztürk’ün tabancayla vurularak öldürüldüğü olayda, Yavuz Çakar (35), Hakan Çevseli (30), Halil Kazak (32) ve 27 yaşındaki Emrah Başıbüyük bıçakla yaralandılar. 

Olay saat 01.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Mudanya yolu üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre yan yana masalarda oturan iki grup alkolün etkisiyle birbirleriyle tartışmaya başladı. Kısa sürede gece kulübünün içinde çıkan kavgada iki grup şişe ve sandalyelerle birbirlerine girdi. Kavga esnasında Yavuz Çakar yanında bulunan tabancayla ateş ederek dışarıya çıkmak istedi. Tabancadan çıkan mermiler 35 yaşındaki Serdar Öztürk’ün kalbine ve başına, Hakan Çevseli, Halil Kazak ve Emrah Başıbüyük’ün ayaklarına isabet etti. Tabancayla ateş ederek kaçmaya çalışan Yavuz Çakar ise gece kulübü çalışanları tarafından bıçaklandı. 

Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Serdar Öztürk’ün öldüğünü belirlerken yaralanan Hakan Çevseli, Halil Kazak, Emrah Başıbüyük ve Yavuz Çakar yapılan ilk müdahalelerinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındılar. 

Polis ekipleri kavgada kullanılan bıçak, ve tabancaya incelenmek üzere el koyarken gece kulübü içinde ve dışında ise çok sayıda boş kovan buldu. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Serdar Öztürk’ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Süper Kanal TV