Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Tezcan Sokak'ta psikolojik sorunları olduğu ve son zamanlarda ilaçlarını kullanmadığı öğrenilen 31 yaşındaki Mehmet İ., annesi Havva İ. ve ablası Melisa S.yi bıçak zoruyla oturduğu binanın 2'nci katındaki salona, kendisini de evin bir odasına kilitledi. Elindeki bıçakla evin penceresinden tehditler savurarak bulunduğu odayı yakma tehdidinde bulunan ve elindeki bıçakla kendine zarar veren Mehmet İ.'yi görenler durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. İhbar üzerine birçok bölgeden olay yerine polisler sevk edildi.


İKNA ETMEK İÇİN GELİRKEN KAZA YAPTI


Mehmet İ.'yi ikna etmek için olay yerine hareket eden polis memuru B.A. yönetimindeki ekip aracı, Yeni Yalova Yolu Beşyol kavşağında, yaya yolunun 30 metre ilerisinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan 53 yaşındaki Muzaffer Tanıyan'a çarptı. Kazayı yapan B.A., 112 acil servis ekiplerini arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Tanıyan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede aydınlatma ışıklarının çalışmamasının kazaya neden olduğu belirtildi. 


Bu arada ailesini ve kendisini ayrı odalara kilitleyip eve yakmakla tehdit eden Mehmet İ.'yi ikna etmek için olay yerine giden diğer polis memurlarının 1 saatlik çabası sonuç vermedi. Bunun üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin kırdığı kapıdan giren polisler, psikolojik sorunları bulunan ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı belirtiln Mehmet İ.'yi etkisiz hale getirdi. Mehmet İ.'nin annesi ile kız kardeşini de kilitlli bulundukları odadan kurtarıldı. Elindeki bıçakla kolunu kesen Mehmet İ. ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdanalenin ardından Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Editör: Süper Kanal TV