Bursalılara önemli uyarı! Meteorolojiden yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk ikazı geldi. 

Bursa'da bugün ölçülen en yüksek hava sıcaklığı 7 derece. Hava çok bulutlu olarak gözlenmekte. 

Yarın sıcaklık 9 derece olacak. Hava yine kapalı...

Bugün ve yarın Bursa'da yağış yok...

Bursalılar dikkat! Perşembe sağanak yağışın cuma karla karışık yağmurun görüleceği Bursa'da cumartesi ve pazar yoğun kar yağışıyla birlikte yılın en soğuk günleri yaşanacak!

Sıcaklık Bursa'da eksi 5 dereceye kadar düşecek. 

Hem cumartesi hem de pazar günleri Bursa'da yoğun kar fırtınası bekleniyor. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu' nun batısında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara'da güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer bölgelerde öenmli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BURSA °C, 7°C

Editör: Süper Kanal TV